Nederlands | English

Wat is Premium Flowers?

Premium Flowers is een samenwerking tussen vooraanstaande Nederlandse sierteeltkwekers van diverse soorten snijbloemen. Het leveren van uitzonderlijke kwaliteit maakt de individuele deelnemer de beste in zijn soort.

Promotie:
Premium Flowers bundelt de krachten van alle individuele deelnemers op het gebied van promotie , marketing en communicatie.

Samenwerking:
Een groot deel van de snijbloemen wordt tegenwoordig digitaal verhandeld, dit heeft voor- en nadelen. Betrouwbaarheid van kwaliteit en leveringszekerheid worden nog belangrijker! Premium Flowers werkt met verschillende exportbedrijven samen om haar producten zo mooi en vers mogelijk met de benodigde informatie de afzetketen door te krijgen.

Samen met de ketenpartners wil Premium Flowers onderzoeken hoe het rendement van de gehele keten verbeterd kan worden. Bijvoorbeeld op het gebied van: kwaliteit, transport, verpakking, productinnovatie en informatievoorziening.

Doel:
De consument zo optimaal mogelijk laten genieten van onze met zorg en passie gekweekte bloemen en op die manier het rendement van alle ketenpartners te verbeteren.

Waar zijn de producten te koop?
Alle producten worden verkocht via onze Nederlandse partners en uw huidige leverancier(s). De producten zijn niet rechtstreeks bij de leden van Premium Flowers te koop.
Mocht ons product niet aangeboden worden bij uw Nederlandse leverancier, neemt u dan contact met ons op! We zoeken samen naar een oplossing.